
یکی از اقدامات مهمی که در سازمان های کاری و اداره ها انجام می شود، جداسازی قسمت های مختلف محیط از یکدیگر است. این کار معمولا با استفاده از دیوارهای کاذب انجام می شود. اما این روزها پلکسی ها در حال جایگزین شدن با دیوارهای کاذب هستند.
طراحی پلکسی ها به گونه ای است که به راحتی می توان با آن ها هرکدام از قسمت های یک اداره را از اتاق های دیگر جدا نمود. پلکسی ها برخلاف دیوارهای کاذب وزن سنگینی ندارند و با هر طرح و رنگ بندی قابل خریداری هستند. در ادامه بیشتر با پلکسی ها آشنا می شوید.
پلکسی ها به چند دسته تقسیم می شوند؟
پلکسی ها مدل های مختلفی دارند و تنوع طرح و رنگ در آن ها زیاد است. به طور مثال یکی از پر طرفدارترین مدل های پلکسی، مدل گلاس مات می باشد که در بیشتر اداره ها از آن استفاده می کنند. علاوه بر پلکسی مات مدل رنگی آن نیز موجود است که افراد می توانند متناسب با دکوراسیون دفتر کار خود رنگ آن را انتخاب کنند. همچنین پلکسی های دیگری نیز وجود دارند که دارای طرح های 3 بعدی هستند. این پلکسی ها نیز طرفداران مخصوص خود را دارند و در برخی از سازمان های کاری مورد استفاده قرار می گیرند.
از نظر ساختاری نیز پلکسی ها به 2 دسته تقسیم می شوند. دسته اول مانند دیوارهای کاذب روی زمین قرار می گیرند و قابل حرکت هستند. دسته دوم نیز به گونه ای طراحی شده اند که بر سقف محل کار نصب شوند.
پلکسی ها چه ویژگی هایی دارند؟
مهم ترین ویژگی یا مزیت پلکسی ها این است که نصب آن ها بسیار آسان بوده و وزن سبکی نیز دارند. علاوه بر این مورد پلکسی ها کیفیت مناسبی دارند و در برابر حوادثی مانند آتش سوزی یا رطوبت نیز بسیار مقاوم هستند. همچنین پلکسی ها قیمت آنچنان گرانی نیز ندارند و نسبت به دیوارهای کاذب قیمت به صرفه تری دارند.
سخن آخر
علاوه بر اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی منزل، دفاتر و سازمان های کاری نیز به طراحی دکوراسیون نیاز دارند. پلکسی ها یکی از بهترین گزینه جهت طراحی دکوراسیون و تفکیک قسمت های مختلف یک سازمان از یکدیگر می باشند. در این مقاله انواع پلکسی ها را معرفی کردیم و ویژگی های آن ها را نیز شرح دادیم. بنابراین مدیران سازمان های کاری می توانند با مطالعه این مقاله با اطلاعات جامع و کاملی نسبت به تهیه و استفاده از پلکسی ها اقدام کنند.